Halaman

    Social Items

xhenseni  (ose ginseng), kerri ( ose curry) xhenxhefili , shafrani i indise, majdanozi dhe speci djeges ,pervec se sherbejne ne menyre te shendeteshme dhe natyrale si zbukuruese dhe aromatizuese ne piatancat tona ,ato gjithashtu ushtrojne dhe nje veprim dizinfektues  dhe anti-mikrobik (kundra mikrobeve).
xhenseni
                                         Curry (ose kerri)
Keto ereza jane te afta e ne gjendje te nderhyjne pozitivisht ne mukozat e inflamuara ,me nje veprim te shpejte e te efekteshem ,duke ju
bere qe te ndiheni me mire .

Rruge e lire pra erezave dhe aromave dizinfektuese 


mund tju interesoje dhe : kurkuma ndryshe quhet shafrani i indise

Aroma dhe ereza dizinfektuese

xhenseni  (ose ginseng), kerri ( ose curry) xhenxhefili , shafrani i indise, majdanozi dhe speci djeges ,pervec se sherbejne ne menyre te shendeteshme dhe natyrale si zbukuruese dhe aromatizuese ne piatancat tona ,ato gjithashtu ushtrojne dhe nje veprim dizinfektues  dhe anti-mikrobik (kundra mikrobeve).
xhenseni
                                         Curry (ose kerri)
Keto ereza jane te afta e ne gjendje te nderhyjne pozitivisht ne mukozat e inflamuara ,me nje veprim te shpejte e te efekteshem ,duke ju
bere qe te ndiheni me mire .

Rruge e lire pra erezave dhe aromave dizinfektuese 


mund tju interesoje dhe : kurkuma ndryshe quhet shafrani i indise