Halaman

    Social Items

Ne frutin e ananasit mesatarisht gjenden 17 miligram cdo 100 gram te frutit ,e barabarte kjo me 28% te dozes se perditeshme qe duhet te asimilojme qe eshte mesatarisht ajo e 60 miligrameve te vitamines C .
Ky frut sjell gjithashtu dhe nje kompleks vitaminash  B si  (B1  ,B2, B3 ,dhe B6) gjithashtu ai sjell magnez dhe hekur ,por ama ne te gjendet dhe nje enzime  e cila quhet  bromelina ,qe ka nje veprim te fuqishem anti -inflamator 

Ananasi : koncentrati i vitamines C

Ne frutin e ananasit mesatarisht gjenden 17 miligram cdo 100 gram te frutit ,e barabarte kjo me 28% te dozes se perditeshme qe duhet te asimilojme qe eshte mesatarisht ajo e 60 miligrameve te vitamines C .
Ky frut sjell gjithashtu dhe nje kompleks vitaminash  B si  (B1  ,B2, B3 ,dhe B6) gjithashtu ai sjell magnez dhe hekur ,por ama ne te gjendet dhe nje enzime  e cila quhet  bromelina ,qe ka nje veprim te fuqishem anti -inflamator