Halaman

    Social Items

Vaji i Vitamines E 

Sa eshte e nevojshme Vitamina E ? Ajo është e 
domozdoshme për trupin. Vitamina E riparon dëmet nga
 rrezet Ultra Violet dhe ka efekt anti-rrudhë nëse përzihet me
 vajra ose kremëra hidratante.

Vitamina E është perfekte dhe për të carat anash 
thonjve.etj...

Vaji i Vitamines E 

Në disa shampo sot, vitamina E 

mund të përdoret për të flokë të 

shëndetshëm.Shumë mjekë e 

përdorin Vitaminën E për plagët dhe 

e rekomandojnë për të ndihmuar në 

uljen e shenjave nga operacioni. 

Vaji i Vitamines E i domozdoshem per lekuren

Vaji i Vitamines E 

Sa eshte e nevojshme Vitamina E ? Ajo është e 
domozdoshme për trupin. Vitamina E riparon dëmet nga
 rrezet Ultra Violet dhe ka efekt anti-rrudhë nëse përzihet me
 vajra ose kremëra hidratante.

Vitamina E është perfekte dhe për të carat anash 
thonjve.etj...

Vaji i Vitamines E 

Në disa shampo sot, vitamina E 

mund të përdoret për të flokë të 

shëndetshëm.Shumë mjekë e 

përdorin Vitaminën E për plagët dhe 

e rekomandojnë për të ndihmuar në 

uljen e shenjave nga operacioni.