Halaman

    Social Items

Borziloku ,bime tradicionalisht e perdorur per te favorizuar funksionin digestiv (tretjes) .


Fale principeve aktive te natyrshme,borziloku zhvillon nje aksion shume te mire te dranazhimit te lengjeve trupore ,si dhe kontribon ne mirqenien e rrugeve urinare .
Nje antioksidant shume i mire .

Me prejardhje nga India e Afrika ,borziloku mberrin ne Evrope tashme prej shekujsh ,dhe eshte ne menyre te gjere i kultivuar ne te gjithe boten 

Si mund ta perdorim?

Pergatitet ne formen e nje infuzi ku borziloku duhet te jete i thate  :Ziejme nje filxhan uje dhe ne te shtohet 1 luge kafeje nga kjo bime ,duke e lene te kulloje per 5-6 minuta  ,dhe me pas te pihet .

Pse duhet pire borziloku ?

Borziloku ,bime tradicionalisht e perdorur per te favorizuar funksionin digestiv (tretjes) .


Fale principeve aktive te natyrshme,borziloku zhvillon nje aksion shume te mire te dranazhimit te lengjeve trupore ,si dhe kontribon ne mirqenien e rrugeve urinare .
Nje antioksidant shume i mire .

Me prejardhje nga India e Afrika ,borziloku mberrin ne Evrope tashme prej shekujsh ,dhe eshte ne menyre te gjere i kultivuar ne te gjithe boten 

Si mund ta perdorim?

Pergatitet ne formen e nje infuzi ku borziloku duhet te jete i thate  :Ziejme nje filxhan uje dhe ne te shtohet 1 luge kafeje nga kjo bime ,duke e lene te kulloje per 5-6 minuta  ,dhe me pas te pihet .