Halaman

    Social Items

Papastertia  dhe smogu :

 Lëkura në dimër është më e prirur që të ketë infeksione të vogla! Këtu po paraqesim 3 receta popullore te bera nga vete ju ne kushtet e shtepise si maska fytyre ,per ti dhene asaj nje shkelqim brilant  si dhe per ta  pastruar ate nga pucrat .


Një lekure e paster dhe e shkelqyeshme pa papasterti ! 
 Për të arritur dhe realizuar  ëndrrën tuaj per nje fytyre me pamje engjellore , provoni një nga këto 3 maska ​te bera vete qe të gjitha nga produktet natyrore: 


- Maska e kastravecit

Merrni një kastravec dhe grijeni me shtryllese  atë me gjithe lëkurë: filtrojeni me ndihmen e nje nape ( garze) futeni tulin e kastravecit ne nje enez te vogel  te cilen mund ta perdorni menjehere duke e aplikuar dhe mbajtur  ate mbi fytyre per 10  minuta. 

- Maska me karrota dhe mjaltë

Grini shume holle nje karrote shtypeni deri sa te  reduktohet  në një masë te butë pureje , dhe ne te  shtoni dy lugë mjaltë: përdoreni kete perzierje  si një maskë. Koha e veprimit 10 minuta 

- Maska me mollë dhe limon 

Grini një mollë dhe shtoni ne te lëngun e nje gjysmë limoni: shtoni një lugë çaji sheqer duke e përhapur përzierjen mbi fytyre , lëreni të veproje për të paktën 10 minuta.


Maska per nje lekure te paster e kundra pucrrave

Papastertia  dhe smogu :

 Lëkura në dimër është më e prirur që të ketë infeksione të vogla! Këtu po paraqesim 3 receta popullore te bera nga vete ju ne kushtet e shtepise si maska fytyre ,per ti dhene asaj nje shkelqim brilant  si dhe per ta  pastruar ate nga pucrat .


Një lekure e paster dhe e shkelqyeshme pa papasterti ! 
 Për të arritur dhe realizuar  ëndrrën tuaj per nje fytyre me pamje engjellore , provoni një nga këto 3 maska ​te bera vete qe të gjitha nga produktet natyrore: 


- Maska e kastravecit

Merrni një kastravec dhe grijeni me shtryllese  atë me gjithe lëkurë: filtrojeni me ndihmen e nje nape ( garze) futeni tulin e kastravecit ne nje enez te vogel  te cilen mund ta perdorni menjehere duke e aplikuar dhe mbajtur  ate mbi fytyre per 10  minuta. 

- Maska me karrota dhe mjaltë

Grini shume holle nje karrote shtypeni deri sa te  reduktohet  në një masë te butë pureje , dhe ne te  shtoni dy lugë mjaltë: përdoreni kete perzierje  si një maskë. Koha e veprimit 10 minuta 

- Maska me mollë dhe limon 

Grini një mollë dhe shtoni ne te lëngun e nje gjysmë limoni: shtoni një lugë çaji sheqer duke e përhapur përzierjen mbi fytyre , lëreni të veproje për të paktën 10 minuta.