Halaman

    Social Items

Bima eshte shume e dobishme, sepse 

pengon zhvillimin dhe rritjen e mikrobeve

 (antiseptike), ne plage,pucrra dhe djegie;
ne keto raste keshillohet vaji i 

Lule basanit, per perdorim te jashtem.

Bima e perdorur si caj ka efekte ne

 proceset metabolike, ne semundjet e

 traktit tretes, te melcise, temthit, ne 

pagjumesi dhe ne semundje te

 veshkave.Pengon zhvillimin e 


mikrobeve,e djegjeve ne 

pergjithesi.eshte e perdorshme per problemet e melcise ,se

 temthit e tretjes,pagjumesise si dhe qeteson tensionin nervor

gjithashtu perdoret dhe per veshkat


Pergatitja:

Bima zihet ne nje ene e me pas lihet te kullohet per10minuta 


Perdorimi:Pergatitja & Perdorimi:

Pihen 2 x 1 gota caji ne dite.

Lulja e basanit :Pengon zhvillimin e mikrobeve,e djegieve,qeteson tensionin nervor

Bima eshte shume e dobishme, sepse 

pengon zhvillimin dhe rritjen e mikrobeve

 (antiseptike), ne plage,pucrra dhe djegie;
ne keto raste keshillohet vaji i 

Lule basanit, per perdorim te jashtem.

Bima e perdorur si caj ka efekte ne

 proceset metabolike, ne semundjet e

 traktit tretes, te melcise, temthit, ne 

pagjumesi dhe ne semundje te

 veshkave.Pengon zhvillimin e 


mikrobeve,e djegjeve ne 

pergjithesi.eshte e perdorshme per problemet e melcise ,se

 temthit e tretjes,pagjumesise si dhe qeteson tensionin nervor

gjithashtu perdoret dhe per veshkat


Pergatitja:

Bima zihet ne nje ene e me pas lihet te kullohet per10minuta 


Perdorimi:Pergatitja & Perdorimi:

Pihen 2 x 1 gota caji ne dite.