Halaman

    Social Items

Pamje  stresuese e lekures? Hiqeni atë me një krem kundra ​​celulitit te përftuar nga riciklimi i llumit te kafese.

Receta dhe përgatitja  është e thjeshtë, është e mjaftueshme  të merret një krem trupi hidratant (ose si alternative mund te perdoret vaj ulliri) si dhe llumin e  kafese i perziejme bashke   dhe keshtu kemi krijuar kremin tonë anti celulitit   . Shtrijme dhe masazhojme  perzierjen e krijuar ne pjeset e interesuara te trupit ,duke e lene ate  te veproje per 10 minuta. Ky trajtim mund te perdoret 2-3 here ne jave per rreth 10 minuta .
Duke përfunduar masazhimin , shplajme zonat e trajtuara me uje te fresket e te bollshem , me pas duke e tamponuar me nje peshqir te bute qe ti thajme .Per nje efekt me te mire keshillohet te aplikohet perzierja e kafese ,ne zonat e interesuara ,e me pas mbeshtjellja e ketyre zonave me celafon (qese plasmasi ) ose me mire te themi qeset qe jane te mbeshtjella ne forme tubi dhe perdoren per konfeksionimin e  ushqimeve duke e lene te veproje 15-20 minuta .E me pas sigurisht shplarja me uje te bollshem e te fresket 

Kafeja ndihmon ne riaktivizimin e qarkullimit te gjakut ne ato vende te cilat jane te goditura nga celuliti ,duke eleminuar ato pak vrima te shemtuara qe shohim cdo dite ne kembe .

Kremi anticelulit i bere me llumin e kafese

Pamje  stresuese e lekures? Hiqeni atë me një krem kundra ​​celulitit te përftuar nga riciklimi i llumit te kafese.

Receta dhe përgatitja  është e thjeshtë, është e mjaftueshme  të merret një krem trupi hidratant (ose si alternative mund te perdoret vaj ulliri) si dhe llumin e  kafese i perziejme bashke   dhe keshtu kemi krijuar kremin tonë anti celulitit   . Shtrijme dhe masazhojme  perzierjen e krijuar ne pjeset e interesuara te trupit ,duke e lene ate  te veproje per 10 minuta. Ky trajtim mund te perdoret 2-3 here ne jave per rreth 10 minuta .
Duke përfunduar masazhimin , shplajme zonat e trajtuara me uje te fresket e te bollshem , me pas duke e tamponuar me nje peshqir te bute qe ti thajme .Per nje efekt me te mire keshillohet te aplikohet perzierja e kafese ,ne zonat e interesuara ,e me pas mbeshtjellja e ketyre zonave me celafon (qese plasmasi ) ose me mire te themi qeset qe jane te mbeshtjella ne forme tubi dhe perdoren per konfeksionimin e  ushqimeve duke e lene te veproje 15-20 minuta .E me pas sigurisht shplarja me uje te bollshem e te fresket 

Kafeja ndihmon ne riaktivizimin e qarkullimit te gjakut ne ato vende te cilat jane te goditura nga celuliti ,duke eleminuar ato pak vrima te shemtuara qe shohim cdo dite ne kembe .