Halaman

    Social Items

Trajtimet natyrale të sterilitetit

Për problemet e sterilitetit, si te burrat edhe te gratë, në


 mjekësinë natyrale popullore janë përdorur bimë dhe lëndë

ginseng

të tilla si: Ginseng, poleni i pemës

 së hurmës arabe,

qumështi i bletës, poleni i bletës,

 mjalti, nigella sativa,xhenxhenfil,

 kanella, lëngu i rrushit, etj.


Dieta ushqimore: 


Të preferuara: qumështi i freskët,


 veza e 

freskët, elbi, perimet e freskëta, peshku, fasulja e bardhë, 

kungulli, bizelja, mjalti, natyral, karrota.

Me ndikim negativ: 


yndyrnat, erzat dhe ushqimet e

 përpunuara dhe të konservuara.

Life Style:


 Koha më e mirë për kryerjen e marrëdhënieve 

intime në kërkim të shtatzanisë është dita e pestë pas 

mbarimit të menstruacioneve, pastaj në ditën e shtatë, të 

nëntë, e kështu për dy javë rresht, një ditë po e një jo.

Keshilla dhe kura per sterilitetin

Trajtimet natyrale të sterilitetit

Për problemet e sterilitetit, si te burrat edhe te gratë, në


 mjekësinë natyrale popullore janë përdorur bimë dhe lëndë

ginseng

të tilla si: Ginseng, poleni i pemës

 së hurmës arabe,

qumështi i bletës, poleni i bletës,

 mjalti, nigella sativa,xhenxhenfil,

 kanella, lëngu i rrushit, etj.


Dieta ushqimore: 


Të preferuara: qumështi i freskët,


 veza e 

freskët, elbi, perimet e freskëta, peshku, fasulja e bardhë, 

kungulli, bizelja, mjalti, natyral, karrota.

Me ndikim negativ: 


yndyrnat, erzat dhe ushqimet e

 përpunuara dhe të konservuara.

Life Style:


 Koha më e mirë për kryerjen e marrëdhënieve 

intime në kërkim të shtatzanisë është dita e pestë pas 

mbarimit të menstruacioneve, pastaj në ditën e shtatë, të 

nëntë, e kështu për dy javë rresht, një ditë po e një jo.