Halaman

    Social Items

Nëse maskat e ​​bukurise  nuk duket të jenë te mjaftueshme për ta bërë lëkurën tuaj të butë dhe te mendafshte, provoni një pastrim me vaj ulliri i  gjithi  natyral !

Vaji i ullirit është i përkryer për hidratimin e lëkurës  për ta bërë atë të qetë dhe tju bëjë  ju ,që të harroni  ndjenjat e shëmtuara te thatësise që veçanërisht në dimër nuk duket se nuk ju lene nje moment te qete,  per sa i perket ketij problemi . Ja pra se si mund të përgatisni një pastrues që do t'ju japë rezultate të shkëlqyera. 


përbërësit: 

- 40 gr. e vaj ulliri ekstra të virgjër; 
- 30 gr. mjaltë organik; 
- 115 gr. sheqer. 

Përgatitja:

Merrni vajin dhe hidheni në enë ,ne te  shtoni  mjaltin, dhe më në fund shtoni sheqerin, përzierjeni mirë për të marrë një përzierje homogjene.
 Pastrimi juaj personal është gati. Masazhoni lëkurën për rreth një minutë dhe pastaj shplajeni me ujë të ngrohtë duke  fshire e thare fytyrën  me një peshqir të butë. 

Mos e mbani ate ne frigorifer ,per vete faktin se mjalti ngrin dhe eshte e pamundur qe ta shtrijme mbi fytyre .Kujtohuni se duhet pastruar i gjithe truku perpara se te aplikojme kete perzjerje.Shmangni zonen e syve sepse eshte nje pjese shume delikate .Perdoreni ate ne mbremje perpara se te flini .Nese mbahet e mbyllur hermetikisht ne vende te thata e te erreta kjo perzierje do te  duroje per rreth 25 dite.


Bukuri natyrale:perzierje kundra te ftohtit per lekure te thate

Nëse maskat e ​​bukurise  nuk duket të jenë te mjaftueshme për ta bërë lëkurën tuaj të butë dhe te mendafshte, provoni një pastrim me vaj ulliri i  gjithi  natyral !

Vaji i ullirit është i përkryer për hidratimin e lëkurës  për ta bërë atë të qetë dhe tju bëjë  ju ,që të harroni  ndjenjat e shëmtuara te thatësise që veçanërisht në dimër nuk duket se nuk ju lene nje moment te qete,  per sa i perket ketij problemi . Ja pra se si mund të përgatisni një pastrues që do t'ju japë rezultate të shkëlqyera. 


përbërësit: 

- 40 gr. e vaj ulliri ekstra të virgjër; 
- 30 gr. mjaltë organik; 
- 115 gr. sheqer. 

Përgatitja:

Merrni vajin dhe hidheni në enë ,ne te  shtoni  mjaltin, dhe më në fund shtoni sheqerin, përzierjeni mirë për të marrë një përzierje homogjene.
 Pastrimi juaj personal është gati. Masazhoni lëkurën për rreth një minutë dhe pastaj shplajeni me ujë të ngrohtë duke  fshire e thare fytyrën  me një peshqir të butë. 

Mos e mbani ate ne frigorifer ,per vete faktin se mjalti ngrin dhe eshte e pamundur qe ta shtrijme mbi fytyre .Kujtohuni se duhet pastruar i gjithe truku perpara se te aplikojme kete perzjerje.Shmangni zonen e syve sepse eshte nje pjese shume delikate .Perdoreni ate ne mbremje perpara se te flini .Nese mbahet e mbyllur hermetikisht ne vende te thata e te erreta kjo perzierje do te  duroje per rreth 25 dite.