Bimet per dobesim, per tretje,si dhe per dhimbjet e kyceve
 Nese doni te dobesoheni po ju paraqesim

 perzierjen e disa bimeve

 te cilat do te ndihmojne 

organizmin tuaj ne shkrirjen

 e Dhjamit, ne largimin e tepert te 

ujit ne trup ,eshte i mire dhe

 i efekteshem per tretjen ,si dhe 

dhimbjet e kyceve

Kjo perzierje bimore eshte padyshim nje nga perzierjet 

me te suksesshme te koheve te fundit,e cila permban 

produkte bimore si: Dellinja e zeze,Dellinja ekuqe,Gjethe 

sene,Mustaqe misri,Drunakuq,Oshaf molle,Bishtamith te 

cilat reduktojne ndjeshem peshen tuaj trupore.Kjo 

perzierje ndihmon ne tretjen e ushqimit qe konsumoni 

gjate dites,shkrin dhjamin ne trupin tuaj,largon ujin e 

tepert ne organizmin tuaj dhe rregullon funksionimin e 

metabolizmit tuaj.

Pergatitet ne formen e cajit normal. 

Konsumohet per nje periudhe kohe prej 30 ditesh ,duke pire 

dy gota ne dite pa orar

Nessun commento

BEJ NJE KOMENT ,KJO DO TE SJELLE PERMIRESIMIN E SHERBIMIT TONE

loading...