Vaj per masazh trupi i bere vete

Per nje lekure te bute kundra

 thatesires se saje po ju paraqisim nje 

formule te thjeshte  qe mund tju 

ndihmoje Hidhni nje gote vaj ulliri si dhe tre

 luge kafeje te sherebeles se thate ne 

nje vazo me mbyllje hermetike ;Lerini te zhytyra brenda per dy

 jave ,pastaj filtrojini ne nje garze ,dhe perdoreni vajin e prodhuar

 per te masazhuar trupin ,aty ku lekura duket me e thate ,si barku

 kofshet krahet .etj..loading...