Halaman

    Social Items

Stresi, hormonet, menyra e te ushqyerit e gabuar  ... Barku i fryrë është nje shqetesim i shpeshte , i bezdiseshëm dhe më teper jo estetik! 

Zgjidhja: 


Një infuz kundra fryrjeve te barkut  i cili pihet në mëngjes, essell , dhe pastaj disa herë gjate ditës


Përbërësit: 
Çaj i bardhë ose jeshil 
Lëngu i nje gjysmë limoni 

Receta: 

Çdo mëngjes, në vend të çajit normal ose kafes së zakonshme, pini një filxhan çaj të gjelbër ose të bardhë duke hellur ne te  lëngun e nje gjysmë limoni. Kjo pije ndihmon ne pastrimin dhe filtrimin e trupit  si dhe detoksifikimin e tij. 
Mos hezitoni qe ta të pini këtë infuz pas një dreke të rëndë ose kur ndjesia e fryrjes fillon të ndihet tek ju .Pija qe ndihmon tretjen, eshte kundra fryrjeve te barkut si dhe pastron trupin

Stresi, hormonet, menyra e te ushqyerit e gabuar  ... Barku i fryrë është nje shqetesim i shpeshte , i bezdiseshëm dhe më teper jo estetik! 

Zgjidhja: 


Një infuz kundra fryrjeve te barkut  i cili pihet në mëngjes, essell , dhe pastaj disa herë gjate ditës


Përbërësit: 
Çaj i bardhë ose jeshil 
Lëngu i nje gjysmë limoni 

Receta: 

Çdo mëngjes, në vend të çajit normal ose kafes së zakonshme, pini një filxhan çaj të gjelbër ose të bardhë duke hellur ne te  lëngun e nje gjysmë limoni. Kjo pije ndihmon ne pastrimin dhe filtrimin e trupit  si dhe detoksifikimin e tij. 
Mos hezitoni qe ta të pini këtë infuz pas një dreke të rëndë ose kur ndjesia e fryrjes fillon të ndihet tek ju .