Halaman

    Social Items

Nëse vuani nga guret e veshkave, ndoshta ju do të jeni të interesuar të dini se si mund ta ndihmoni kete problem me kura popullore natyrore. 


Ketu po ju paraqesim nje recete te bere ne kushtet e shtepise . Nëse ju dëshironi  të pastroni veshkat tuaja  nuk ka se si te mos e lexoni kete artikull .


  Gurët ne veshka nuk mund ti tregojnë simptomat në fillim të sëmundjes, por kur rera fillon te zbrese neper kanale dhe te formoje gure mund te behet nje problem shume i dhimbshem dhe i bezdiseshem per te gjithe te semuret .


Pra, nëse ju keni një problem te tille ne  familje  apo vete vuani   nga ky çrregullim, ju ndoshta do te gjeni nje mirkuptim te plote me kete recete popullore tradicionale. Receta e vezës dhe limonit si nje  ilaç natyral për të pastruar veshkat

përbërësit

 Një Vezë  pule të freskët.
Lëngu  i 2 ose 3 limonave.

Përgatitja

Thyeni një vezë dhe e vëndoseni atë në një gotë, të mbuluar me lëng limoni. Mbani gotën në frigorifer për 48 orë, pastaj pijeni atë.

Kur duhet ta pijme  këtë ilaç natyror?

Eshte e sugjerueshme te pihet  në mëngjes dy orë pasi zgjohemi  . Duket se jep  rezultate shume  të mira.

Ky ilaç popullor, për më tepër, është edhe një ilaç tradicional i  ndjekur nga disa fise indigjene në Meksikë. Ata e konsumonin këtë pije me fillmin e simptomave te para, të tilla si dhimbjet e vazhdueshme të barkut, te cilat zgjerohen deri në ijë, atë te shtyllës kurrizore, ngjyra e parregullt e urinës, të dridhura ose provokimi i te vjellave .
Mjekim popullor per te pastruar veshkat nga rera e guret ne te

Nëse vuani nga guret e veshkave, ndoshta ju do të jeni të interesuar të dini se si mund ta ndihmoni kete problem me kura popullore natyrore. 


Ketu po ju paraqesim nje recete te bere ne kushtet e shtepise . Nëse ju dëshironi  të pastroni veshkat tuaja  nuk ka se si te mos e lexoni kete artikull .


  Gurët ne veshka nuk mund ti tregojnë simptomat në fillim të sëmundjes, por kur rera fillon te zbrese neper kanale dhe te formoje gure mund te behet nje problem shume i dhimbshem dhe i bezdiseshem per te gjithe te semuret .


Pra, nëse ju keni një problem te tille ne  familje  apo vete vuani   nga ky çrregullim, ju ndoshta do te gjeni nje mirkuptim te plote me kete recete popullore tradicionale. Receta e vezës dhe limonit si nje  ilaç natyral për të pastruar veshkat

përbërësit

 Një Vezë  pule të freskët.
Lëngu  i 2 ose 3 limonave.

Përgatitja

Thyeni një vezë dhe e vëndoseni atë në një gotë, të mbuluar me lëng limoni. Mbani gotën në frigorifer për 48 orë, pastaj pijeni atë.

Kur duhet ta pijme  këtë ilaç natyror?

Eshte e sugjerueshme te pihet  në mëngjes dy orë pasi zgjohemi  . Duket se jep  rezultate shume  të mira.

Ky ilaç popullor, për më tepër, është edhe një ilaç tradicional i  ndjekur nga disa fise indigjene në Meksikë. Ata e konsumonin këtë pije me fillmin e simptomave te para, të tilla si dhimbjet e vazhdueshme të barkut, te cilat zgjerohen deri në ijë, atë te shtyllës kurrizore, ngjyra e parregullt e urinës, të dridhura ose provokimi i te vjellave .