Halaman

    Social Items

Lëngjet për diabetin mund të jenë një mënyrë e mire për  konsumimin e perimeve,ndihmojne per kontrollimin e nivelit te sheqerit ne gjak. 

 Ose te pakten mund te vlejne për të shtuar vlerat ushqyesve që nuk janë asnjehere teper  për ata që vuajnë nga kjo semundje. Për këtë arsye,  ne propozojmë dy lëngje të thjeshta. 

 Kombinimi i disa perimeve mund të jetë i perkryer për njerëzit me diabet. Këto lëngje ose te shtryllura  me centrifuge janë ideale për rregullimin   e sheqerit  të gjakut ose per sjelljen e vlerave  ushqyese thelbësore për njerëzit që vuajnë nga kjo sëmundje. Provojni në vijim. 


 Frulato lengu i shtryllur i Karrotes   dhe selinos 

përbërësit:

dy karrota 
Dy gjethe  selino 

Përgatitja: 

Vendosini  përbërësit në shtryllese  dhe, nëse është e nevojshme, shtoni pak 'e uje për të perftuar  një pije te  të freskët e të shëndetshme. Konsumojeni çdo ditë  ne mengjes esell dhe do te vereni një rritje të energjise gjatë gjithë ditës. 

Lëng Kaktusi, çaj jeshil dhe limon 

përbërësit:

Një fletë kaktus 
Lëngu i një limoni 
Një filxhan çaj jeshil 

Përgatitja: 

Ky leng përbëhet nga të gjithe elementet e shkëlqyer për diabetiket, për shume  arsye.Mjafton te pastroni mire gjethen duke e hedhur ate ne shtryllese ,  shtoni nje filxhan çaj jeshil dhe lëng limoni, deri sa ajo te perziet dhe integrohet mire . 

Kryesisht mund ta pini ate ne mengjes ,por mund te perdoret dhe gjate dites  deri ne tre gota

Lengje ne ndihme te diabetit

Lëngjet për diabetin mund të jenë një mënyrë e mire për  konsumimin e perimeve,ndihmojne per kontrollimin e nivelit te sheqerit ne gjak. 

 Ose te pakten mund te vlejne për të shtuar vlerat ushqyesve që nuk janë asnjehere teper  për ata që vuajnë nga kjo semundje. Për këtë arsye,  ne propozojmë dy lëngje të thjeshta. 

 Kombinimi i disa perimeve mund të jetë i perkryer për njerëzit me diabet. Këto lëngje ose te shtryllura  me centrifuge janë ideale për rregullimin   e sheqerit  të gjakut ose per sjelljen e vlerave  ushqyese thelbësore për njerëzit që vuajnë nga kjo sëmundje. Provojni në vijim. 


 Frulato lengu i shtryllur i Karrotes   dhe selinos 

përbërësit:

dy karrota 
Dy gjethe  selino 

Përgatitja: 

Vendosini  përbërësit në shtryllese  dhe, nëse është e nevojshme, shtoni pak 'e uje për të perftuar  një pije te  të freskët e të shëndetshme. Konsumojeni çdo ditë  ne mengjes esell dhe do te vereni një rritje të energjise gjatë gjithë ditës. 

Lëng Kaktusi, çaj jeshil dhe limon 

përbërësit:

Një fletë kaktus 
Lëngu i një limoni 
Një filxhan çaj jeshil 

Përgatitja: 

Ky leng përbëhet nga të gjithe elementet e shkëlqyer për diabetiket, për shume  arsye.Mjafton te pastroni mire gjethen duke e hedhur ate ne shtryllese ,  shtoni nje filxhan çaj jeshil dhe lëng limoni, deri sa ajo te perziet dhe integrohet mire . 

Kryesisht mund ta pini ate ne mengjes ,por mund te perdoret dhe gjate dites  deri ne tre gota