Halaman

    Social Items

mjekim popullor për të parandaluar arteriosklerozën 

Kurat popullore në shtëpi janë pjesë e një trajtimi natyror për të shmangur pengimin e arterieve dhe për të parandaluar fillimin e arteriosklerozës. Nëse jeni të interesuar, këtu ju mund të gjeni një ilaç natyral te  dobishem për zemrën tuaj. 

boronica

 " licuados Atherosclerosis" është një sëmundje që mund të shkaktojë disa faktorë të rrezikshem, të tilla si hiperkolesterolemia,, hipertensioni, dhe hiperglicemia. Atherosclerosis është një shkak i madh i shfaqjes së sëmundjeve kardiovaskulare, të cilat mund të çojnë edhe në vdekje. Prandaj, është thelbësore që të parandalohet edhe në kushtet e shtëpise me ane te kurave popullore natyrore te cilat mund të jenë shume të dobishme. 

avokado
Në mesin e këtyre mjekimeve që ju mund  të konsumoni jane lengjet e shtryllura, të cilat mund të parandalojne ngushtimin  arterial. 

 përbërësit:

½ filxhan të boronices. 
½ filxhan leng rrushi. 
1 portokall, te qeruar dhe pa fara . 
1 avokado, e qeruar  dhe e prerë në kube. 
5 arra ose bajame. 

Përgatitja 

Vendosni frutat në frullator (shtryllese), shtoni frutat e thata.Shtryllini mire . 
Nëse ju preferoni një pije me te athet , rrisni sasinë e lëngut te portokallit. 
Ky mix lengjesh është ideal që të pihet  në mëngjes duke e shoqeruar me ndonje biskote , por ju  mund ta konsumoni ate dhe mbasdite. 

Ky ilaç natyral përmban fibra,acide te omega 3 , antioksidantë natyrore dhe resveratrol. Këto përbërës veprojnë si mjekime popullore   për të parandaluar ngushtimin e arterieve. Përveç kësaj, vetite e këtyre komponentëve  plotësojnë njëri-tjetrin  për  parandalimin e formimin e arteriosklerozës. 


Kure e bere ne shtepi kundra arterosklerozes

mjekim popullor për të parandaluar arteriosklerozën 

Kurat popullore në shtëpi janë pjesë e një trajtimi natyror për të shmangur pengimin e arterieve dhe për të parandaluar fillimin e arteriosklerozës. Nëse jeni të interesuar, këtu ju mund të gjeni një ilaç natyral te  dobishem për zemrën tuaj. 

boronica

 " licuados Atherosclerosis" është një sëmundje që mund të shkaktojë disa faktorë të rrezikshem, të tilla si hiperkolesterolemia,, hipertensioni, dhe hiperglicemia. Atherosclerosis është një shkak i madh i shfaqjes së sëmundjeve kardiovaskulare, të cilat mund të çojnë edhe në vdekje. Prandaj, është thelbësore që të parandalohet edhe në kushtet e shtëpise me ane te kurave popullore natyrore te cilat mund të jenë shume të dobishme. 

avokado
Në mesin e këtyre mjekimeve që ju mund  të konsumoni jane lengjet e shtryllura, të cilat mund të parandalojne ngushtimin  arterial. 

 përbërësit:

½ filxhan të boronices. 
½ filxhan leng rrushi. 
1 portokall, te qeruar dhe pa fara . 
1 avokado, e qeruar  dhe e prerë në kube. 
5 arra ose bajame. 

Përgatitja 

Vendosni frutat në frullator (shtryllese), shtoni frutat e thata.Shtryllini mire . 
Nëse ju preferoni një pije me te athet , rrisni sasinë e lëngut te portokallit. 
Ky mix lengjesh është ideal që të pihet  në mëngjes duke e shoqeruar me ndonje biskote , por ju  mund ta konsumoni ate dhe mbasdite. 

Ky ilaç natyral përmban fibra,acide te omega 3 , antioksidantë natyrore dhe resveratrol. Këto përbërës veprojnë si mjekime popullore   për të parandaluar ngushtimin e arterieve. Përveç kësaj, vetite e këtyre komponentëve  plotësojnë njëri-tjetrin  për  parandalimin e formimin e arteriosklerozës.