Halaman

    Social Items

Steriliteti mund të ndodhë dhe mund te jete i pranishm si tek burrat dhe tek gratë. 

Ky problem mund të varet nga shumë faktorë, dhe shpesh  here jo i dukshem  . Por disa nga kurat popullore qe mund te perdorni   në shtëpi mund të ju ndihmojë ta luftuar atë. 


"Remedios caseros para la infertilidad" Steriliteti është konsideruar si pa aftësia për të krjuar një fëmijë pas perpjekjeve  të mjaftueshme te një viti  në një çift seksualisht aktiv. Edhe pse arsyet janë të shumta dhe të ndryshme, është llogaritur se 35% e hereve  varet nga meshkujt , 55% nga femrat  dhe 10% nuk eshte e  klasifikuar arsyeja. 

Gjithsesi, ju mund të përpiqeni  të ndiqni  keshillat  për ti ardhur ne ndihme ketij problemi. 

Sigurisht, për të luftuar sterilitetin, gjeja e pare qe duhet te beni eshte ajo e  konsultimit me një specialist perkates te kesaj fushe , nderkohe  ju mund të perdorni e merrni disa masa paraprake per ta ndihmuar ate. 

Të dy palet si  burrat dhe gratë duhet të përpiqen qe  të rrisin  nivelin e tyre të vitaminës E, që konsiderohet nje faktor i rëndësishëm për sa i perket këtij problemi.

 Ajo është konsideruar si vitamina e fertilitetit. 
Embrioni i grurit e  përmban ate në sasi të mëdha. 

Nga ana  tjetër shkak mund të jetë dhe permbajtja e larte e toksines në trup . Në këtë rast, rekomandohet një dietë pastrimi për disa ditë.
 Pini shumë lëngje agrume dhe ujë mund të jenë një fillim i mirë. 

Përveç kësaj, dhe në lidhje me infertilitetit mashkullor, rekomandohet për burrat konsumimi  i karrotes dhe xhenxhefilit ne menyre te shpeshte  . 

Kura e keshilla popullore per sterilitetin

Steriliteti mund të ndodhë dhe mund te jete i pranishm si tek burrat dhe tek gratë. 

Ky problem mund të varet nga shumë faktorë, dhe shpesh  here jo i dukshem  . Por disa nga kurat popullore qe mund te perdorni   në shtëpi mund të ju ndihmojë ta luftuar atë. 


"Remedios caseros para la infertilidad" Steriliteti është konsideruar si pa aftësia për të krjuar një fëmijë pas perpjekjeve  të mjaftueshme te një viti  në një çift seksualisht aktiv. Edhe pse arsyet janë të shumta dhe të ndryshme, është llogaritur se 35% e hereve  varet nga meshkujt , 55% nga femrat  dhe 10% nuk eshte e  klasifikuar arsyeja. 

Gjithsesi, ju mund të përpiqeni  të ndiqni  keshillat  për ti ardhur ne ndihme ketij problemi. 

Sigurisht, për të luftuar sterilitetin, gjeja e pare qe duhet te beni eshte ajo e  konsultimit me një specialist perkates te kesaj fushe , nderkohe  ju mund të perdorni e merrni disa masa paraprake per ta ndihmuar ate. 

Të dy palet si  burrat dhe gratë duhet të përpiqen qe  të rrisin  nivelin e tyre të vitaminës E, që konsiderohet nje faktor i rëndësishëm për sa i perket këtij problemi.

 Ajo është konsideruar si vitamina e fertilitetit. 
Embrioni i grurit e  përmban ate në sasi të mëdha. 

Nga ana  tjetër shkak mund të jetë dhe permbajtja e larte e toksines në trup . Në këtë rast, rekomandohet një dietë pastrimi për disa ditë.
 Pini shumë lëngje agrume dhe ujë mund të jenë një fillim i mirë. 

Përveç kësaj, dhe në lidhje me infertilitetit mashkullor, rekomandohet për burrat konsumimi  i karrotes dhe xhenxhefilit ne menyre te shpeshte  .