Halaman

    Social Items

Po ju paraqesim nje metode shume te thjeshte e te efekteshme kundra rrudhave te fyryres .Ajo qe ju nevoitet per kete rast eshte :

nje patate
vaj ulliri

Menyra e pergatitjes :

Grini shume imet nje patate dhe shtojini asaj te njejten sasi ne peshe te grire  nga vaji i ullirit . perzijeni mire perberesit ,dhe vendosini mbi zonen e interesuar,duke i lene per rreth 10-15 minuta ,mund te perseritet dy here ne jave. 


Krem kundra rrudhave i bere ne kushtet e shtepise

Po ju paraqesim nje metode shume te thjeshte e te efekteshme kundra rrudhave te fyryres .Ajo qe ju nevoitet per kete rast eshte :

nje patate
vaj ulliri

Menyra e pergatitjes :

Grini shume imet nje patate dhe shtojini asaj te njejten sasi ne peshe te grire  nga vaji i ullirit . perzijeni mire perberesit ,dhe vendosini mbi zonen e interesuar,duke i lene per rreth 10-15 minuta ,mund te perseritet dy here ne jave.