Halaman

    Social Items

Për një krem të gjithin-natyral qe është shume i lehtë për tu pergatitur i cili ka shumë kalori, por eshte gjithashtu edhe rifreskues , ju nevojitet: 3 lugë kafeje ,dyll bletesh
3 lugë vaj kokosi
1/3 filxhan gjalpë kakao 
1/3 filxhan vaj jojobe
7 pika vaj  të karameles se  mentes 
6 pika vaj esencial të eukaliptit


pothuajse te gjitha jane vajra me esenca te ndryshme qe mund te gjenden ne farmaci ose erboristeri .

Si  të përgatitisim kete krem:

 Vendos dyllin e bleteve, vajin e  kokosit, gjalpin e  kakaos, dhe vajin e  jojobas në një tenxhere metalike të madhe të mjaftueshme. Me zjarr te ulët, perzieni  vazhdimisht duke u siguruar që të gjithë përbërësit janë duke u tretur dhe, pasi e  heqim atë nga të zjarri, vazhdojmë  ta përzierjeme  për rreth 2 minuta  të  mira. 

Shtoni esencen e vajit te karameles mente dhe ate te eukaliptit dhe perzieni çdo gjë mirë.

 Hidhini në një kavanoz  prej qelqi,dhe  prisni qe masa e krijuar te ftohet duke e mbyllur  me kapak .  
Ky krem duarsh eshte  shumë rifreskues per lekuren fale vetive te vajrave te karameles se mentes  dhe eukaliptit . Bej vete: si te besh ne shtepi nje krem per duart

Për një krem të gjithin-natyral qe është shume i lehtë për tu pergatitur i cili ka shumë kalori, por eshte gjithashtu edhe rifreskues , ju nevojitet: 3 lugë kafeje ,dyll bletesh
3 lugë vaj kokosi
1/3 filxhan gjalpë kakao 
1/3 filxhan vaj jojobe
7 pika vaj  të karameles se  mentes 
6 pika vaj esencial të eukaliptit


pothuajse te gjitha jane vajra me esenca te ndryshme qe mund te gjenden ne farmaci ose erboristeri .

Si  të përgatitisim kete krem:

 Vendos dyllin e bleteve, vajin e  kokosit, gjalpin e  kakaos, dhe vajin e  jojobas në një tenxhere metalike të madhe të mjaftueshme. Me zjarr te ulët, perzieni  vazhdimisht duke u siguruar që të gjithë përbërësit janë duke u tretur dhe, pasi e  heqim atë nga të zjarri, vazhdojmë  ta përzierjeme  për rreth 2 minuta  të  mira. 

Shtoni esencen e vajit te karameles mente dhe ate te eukaliptit dhe perzieni çdo gjë mirë.

 Hidhini në një kavanoz  prej qelqi,dhe  prisni qe masa e krijuar te ftohet duke e mbyllur  me kapak .  
Ky krem duarsh eshte  shumë rifreskues per lekuren fale vetive te vajrave te karameles se mentes  dhe eukaliptit .