Halaman

    Social Items

Nje tjeter mundesi per tonifikimin e lekures suaj vjen me ane te kesaj perzierje bimesh dhe erezash.

Ajo qe ju nevoitet eshte:

 Një qese nape ose nje lecke (rrobe transparente ne forme qeseje te vogel) sikur te ishte  nje qese caji
2 grushta e lëvore limoni 
2  grushte Rozmarine 
1 grusht trumzë 
1 pjesë të vogël  nenexhik. 

Perdorimi 

Pasi i vendosim ne kete cante te vogel te krijuar, te gjitha bimet e permendura me larte ,i fusim ne vasken e ujit dhe here pas here i levizim ne menyre qe te leshojne lengun e tyre .
Qendrimi ne vaske behet per 10- 15 minuta 


Banjo tonifikuese per lekuren e trupit

Nje tjeter mundesi per tonifikimin e lekures suaj vjen me ane te kesaj perzierje bimesh dhe erezash.

Ajo qe ju nevoitet eshte:

 Një qese nape ose nje lecke (rrobe transparente ne forme qeseje te vogel) sikur te ishte  nje qese caji
2 grushta e lëvore limoni 
2  grushte Rozmarine 
1 grusht trumzë 
1 pjesë të vogël  nenexhik. 

Perdorimi 

Pasi i vendosim ne kete cante te vogel te krijuar, te gjitha bimet e permendura me larte ,i fusim ne vasken e ujit dhe here pas here i levizim ne menyre qe te leshojne lengun e tyre .
Qendrimi ne vaske behet per 10- 15 minuta