Halaman

    Social Items

përbërësit: 

-1 Orange 

-1 Lemon 

Procedura:

 Mbushni  vaskën tuaj te banjës me ujë të ngrohtë ,duke hedhur brenda ne  të  limon  e portokall te prerë në feta  jo shumë të vogla .Nuk ju mbetet gje tjeter vecse te zhyteni brenda ne te. Copat e agrumeve do të përdoren për të ferkuar pjesët e trupit që zakonisht tentojnë të duken më të ashpra , të tilla si bërrylat, gjunjët  dhe këmbët.Kjo Banjo per energji me portokall e limon

përbërësit: 

-1 Orange 

-1 Lemon 

Procedura:

 Mbushni  vaskën tuaj te banjës me ujë të ngrohtë ,duke hedhur brenda ne  të  limon  e portokall te prerë në feta  jo shumë të vogla .Nuk ju mbetet gje tjeter vecse te zhyteni brenda ne te. Copat e agrumeve do të përdoren për të ferkuar pjesët e trupit që zakonisht tentojnë të duken më të ashpra , të tilla si bërrylat, gjunjët  dhe këmbët.Kjo