Halaman

    Social Items

Jeni te lodhur dhe keni nevoje per pak rrelaks ,dita ka qene e mbushur me intesitet dhe probleme .Ja zgjidhja per problemin tuaj.

Ajo qe ju nevoitet eshte:

150 g  lule nga portokalli i  hidhur
150 g me lule gëlqere 

Pergatitja:

Zieni keto dy bime  për 15 minuta. 
duke i hellur ujë ne vasken tuaj. 
Qendroni brenda  për 10-15 minuta. 

Banje relaksuese

Jeni te lodhur dhe keni nevoje per pak rrelaks ,dita ka qene e mbushur me intesitet dhe probleme .Ja zgjidhja per problemin tuaj.

Ajo qe ju nevoitet eshte:

150 g  lule nga portokalli i  hidhur
150 g me lule gëlqere 

Pergatitja:

Zieni keto dy bime  për 15 minuta. 
duke i hellur ujë ne vasken tuaj. 
Qendroni brenda  për 10-15 minuta. 

Nessun commento

BEJ NJE KOMENT ,KJO DO TE SJELLE PERMIRESIMIN E SHERBIMIT TONE