loading...

Banje per momente lodhje ose stresi

Keshillohet per momente tensioni ,ose 

lodheje ,mbase pas nje sforcimi fizik 

ose psiqik
Merrni 50 gram rozmarine ,dhe 

zijeni per disa minuta ne nje 

liter uje ,lereni te kulloje deri ne 

gjysem ore .Pasi ta filtroni 

,shtojeni ate ne ujin qe do te perdorni per banjen tuaj 

loading...