Halaman

    Social Items

Probleme me artritin: ju ftojme te lexoni disa nga kurat tona popullore .

Artriti është '"inflamacion i një nyje te nje pjese te trupit . Kur artikulacionet  janë të inflamuara ato mund të zhvillojnë ngurtësi, ngrohtësi, ënjtje, skuqje dhe dhimbje." Një ilaç i vjetër i bere ne kushtet e shtëpise për artritin është  pirja e mushtit te uthulles se molles dhe mjaltë. 

Pacientët mund të përdorin kete perzierje  gjithashtu edhe  si një masazh duke e lyer   për lehtësimin e zhbllokimin e artikulacioneve.


Një tjetër ilaç popullor për artritin është dhe mbetet një ritual i lashtë   pirja e cajit jeshil   të paktën dy herë në ditë. 

Thuhet nga te vjetrit se banjat me ujë të ngrohtë dhe ushtrimet fizike,jane  një ilaç i mire  që ne  lashtësi.

Gjithmone sipas thenieve te me te vjeterve është dhe thuhet se perzjerja e vajgurit me vaj ulliri dhe me leng portokalli mund te jete nje lloj mishele qe perdoret per tu lyer  dhe ndihmon artritin . Artriti : kura dhe mjekime popullore

Probleme me artritin: ju ftojme te lexoni disa nga kurat tona popullore .

Artriti është '"inflamacion i një nyje te nje pjese te trupit . Kur artikulacionet  janë të inflamuara ato mund të zhvillojnë ngurtësi, ngrohtësi, ënjtje, skuqje dhe dhimbje." Një ilaç i vjetër i bere ne kushtet e shtëpise për artritin është  pirja e mushtit te uthulles se molles dhe mjaltë. 

Pacientët mund të përdorin kete perzierje  gjithashtu edhe  si një masazh duke e lyer   për lehtësimin e zhbllokimin e artikulacioneve.


Një tjetër ilaç popullor për artritin është dhe mbetet një ritual i lashtë   pirja e cajit jeshil   të paktën dy herë në ditë. 

Thuhet nga te vjetrit se banjat me ujë të ngrohtë dhe ushtrimet fizike,jane  një ilaç i mire  që ne  lashtësi.

Gjithmone sipas thenieve te me te vjeterve është dhe thuhet se perzjerja e vajgurit me vaj ulliri dhe me leng portokalli mund te jete nje lloj mishele qe perdoret per tu lyer  dhe ndihmon artritin .