Halaman

    Social Items

Aloe Vera është një ilaç efektiv natyror për puçrrat e fytyres, aloe vera forever living

Për shkak të vetive të të saj shumë   të dobishme Aloe Vera është një ilaç efektiv natyror për puçrrat e fytyres, një problem shumë i zakonshm, sidomos në mesin e të rinjve, i cili shkakton probleme të shumta fizike dhe psikologjike. 

Siç e dimë, puçrra është favorizuar nga një hiper-prodhim i sebum (seborrhea), e cilia përcakton shfaqjen e  njollave te zeza , në lëkurë të fytyrës, simptomat e këtij çrregullimi, jane plagët të cilat mund të mbeten te pashlyeshme në fytyrë. 


Aloe Vera ka një funksion të dyfishtë  per kontrastin e  puçrrave ne  fytyre . Nga njëra anë, në sajë të veprimit anti-inflamator i cili e bën të përshtatshme për trajtimin e djegieve, plagëve dhe carjeve, mund të përdoret dhe për të zbutur simptomat e puçrrave ne fytyre. Në këtë rast,duke u  aplikuar në formën e xhelit, kremit ose sapunit (aloe shampo) direkt e në lëkurë, ndihmon  për të lehtësuar inflamacionin dhe fryrjet,enjtjet ,ashtu dhe  është nje  rregullator  i yndyres se fytyres. 

Nga ana tjetër, në sajë të vetive antiseptike dhe antibacteriale qe ka , lëngu i  Aloe Veras  është i mirë për njerëzit qe kane imunitet të ulët - qe sic dihet  ata janë shpesh viktima të puçrra ne fytyre - për shkak se ajo është në gjendje të stimulojë mbrojtjen tonë, përshpejtimin e procesit te  shërimin te lëkurës, duke e çliruar atë nga akumulimi i toksinave dhe substancave të dëmshme. 


Për këto arsye, xheli i Aloe Veras  ështe, është një zgjidhje e shkëlqyer natyrale për të luftuar simptomat e puçrrave se  fytyres dhe në përgjithësi për të përmirësuar mirëqenien e përgjithshme dhe shëndetin e personit 

Aloe vera kunder pucrrave dhe shenjave te tyre

Aloe Vera është një ilaç efektiv natyror për puçrrat e fytyres, aloe vera forever living

Për shkak të vetive të të saj shumë   të dobishme Aloe Vera është një ilaç efektiv natyror për puçrrat e fytyres, një problem shumë i zakonshm, sidomos në mesin e të rinjve, i cili shkakton probleme të shumta fizike dhe psikologjike. 

Siç e dimë, puçrra është favorizuar nga një hiper-prodhim i sebum (seborrhea), e cilia përcakton shfaqjen e  njollave te zeza , në lëkurë të fytyrës, simptomat e këtij çrregullimi, jane plagët të cilat mund të mbeten te pashlyeshme në fytyrë. 


Aloe Vera ka një funksion të dyfishtë  per kontrastin e  puçrrave ne  fytyre . Nga njëra anë, në sajë të veprimit anti-inflamator i cili e bën të përshtatshme për trajtimin e djegieve, plagëve dhe carjeve, mund të përdoret dhe për të zbutur simptomat e puçrrave ne fytyre. Në këtë rast,duke u  aplikuar në formën e xhelit, kremit ose sapunit (aloe shampo) direkt e në lëkurë, ndihmon  për të lehtësuar inflamacionin dhe fryrjet,enjtjet ,ashtu dhe  është nje  rregullator  i yndyres se fytyres. 

Nga ana tjetër, në sajë të vetive antiseptike dhe antibacteriale qe ka , lëngu i  Aloe Veras  është i mirë për njerëzit qe kane imunitet të ulët - qe sic dihet  ata janë shpesh viktima të puçrra ne fytyre - për shkak se ajo është në gjendje të stimulojë mbrojtjen tonë, përshpejtimin e procesit te  shërimin te lëkurës, duke e çliruar atë nga akumulimi i toksinave dhe substancave të dëmshme. 


Për këto arsye, xheli i Aloe Veras  ështe, është një zgjidhje e shkëlqyer natyrale për të luftuar simptomat e puçrrave se  fytyres dhe në përgjithësi për të përmirësuar mirëqenien e përgjithshme dhe shëndetin e personit