Halaman

    Social Items

Vezet ushqim shume i perdorshem ,por kete rradhe do ti perdorim per ti aplikuar ne vendet e djegura nga rrezet e diellit . Hiqjani te kuqen  mbani vetem te bardhen e vezes e cila vendoset mbi lekure duke pritur qe te thahet, deri sa te shohim se lekura behet e thate e terhiqet .Me pas shplahuni me uje te vaket ,dhe keshtu do te shikoni qe lekura do te behet me e bute ,si dhe efekti i djegjes do te pakesohet. 

Vezet :kur lekura jone eshte e djegur nga dielli

Vezet ushqim shume i perdorshem ,por kete rradhe do ti perdorim per ti aplikuar ne vendet e djegura nga rrezet e diellit . Hiqjani te kuqen  mbani vetem te bardhen e vezes e cila vendoset mbi lekure duke pritur qe te thahet, deri sa te shohim se lekura behet e thate e terhiqet .Me pas shplahuni me uje te vaket ,dhe keshtu do te shikoni qe lekura do te behet me e bute ,si dhe efekti i djegjes do te pakesohet.