Halaman

    Social Items

Keshilla e parë është për të mbajtur lëkurën tuaj te hidratuar dhe të freskët. Beni një dush të ftohtë  duke  shtuar nje lugë sode buke në ujë. Qëndroni   për së paku dhjetë minuta dhe pastaj shplahuni, përsëri me ujë të ftohtë dhe mos e ferkoni lëkurën me sfungjer ne menyre  që te mos e irritoni atë. Për të njëjtën arsye, mos e fshini me një peshqir të thatë, por lereni të thahet me ane te ajrit .

Truke per mbajtjen e lekures ne menyre te hidratuar

Keshilla e parë është për të mbajtur lëkurën tuaj te hidratuar dhe të freskët. Beni një dush të ftohtë  duke  shtuar nje lugë sode buke në ujë. Qëndroni   për së paku dhjetë minuta dhe pastaj shplahuni, përsëri me ujë të ftohtë dhe mos e ferkoni lëkurën me sfungjer ne menyre  që te mos e irritoni atë. Për të njëjtën arsye, mos e fshini me një peshqir të thatë, por lereni të thahet me ane te ajrit .