Halaman

    Social Items

E thirrur nga egjiptianet e lashte "bima e pavdeksise"Aloe vera paraqitet ne rrjedhen e kohes me nje impenjim me te madh per sa i perket problemeve te lekures ,te flokeve ,si dhe deri problemeve  gastrointestinale.

Aloe vera permban auksine dhe giberelline ,dy hormone vegjetale qe ndihmojne sherimin e plageve ,dhe reduktojne rrezikun e inflamimit dhe infektimit .

Ne vecanti giberellina  reagon si nje hormon i rritjes duke stimuluar prodhimin e qelizave te reja si dhe duke minimizuar prezencen e shenjave dhe cikatriceve te lekures.Aloe vera gjen perdorim si kure per problemet kronike te lekures si psoriasis dhe aknet gjithashtu dhe ekzemat ,ajo eshte nje bime kuruese shume qetesuese per sa i perket kruarjeve te lekures.

 


Te mirat e "Aloe veras" per lekuren

E thirrur nga egjiptianet e lashte "bima e pavdeksise"Aloe vera paraqitet ne rrjedhen e kohes me nje impenjim me te madh per sa i perket problemeve te lekures ,te flokeve ,si dhe deri problemeve  gastrointestinale.

Aloe vera permban auksine dhe giberelline ,dy hormone vegjetale qe ndihmojne sherimin e plageve ,dhe reduktojne rrezikun e inflamimit dhe infektimit .

Ne vecanti giberellina  reagon si nje hormon i rritjes duke stimuluar prodhimin e qelizave te reja si dhe duke minimizuar prezencen e shenjave dhe cikatriceve te lekures.Aloe vera gjen perdorim si kure per problemet kronike te lekures si psoriasis dhe aknet gjithashtu dhe ekzemat ,ajo eshte nje bime kuruese shume qetesuese per sa i perket kruarjeve te lekures.