Halaman

    Social Items


I keni floket e lyer ? Substancat kimike qe gjenden ne bojrat e flokeve , i demtojne vazhdimisht ato .Keshtu pra per periudhen e veres vendosni qe te perdorni bojrat natyrale me baze lulesh e bimesh ,si dhe provoni qe ti mbroni floket tuaj me nje maske te perbere nga vaji i ullirit i perziere me leng limoni (leng nga limoni i shtryllur).Lerini te veprojne per gjysem ore ,me pas larje normale.

Te mbrojme floket nga substancat kimike qe gjenden ne bojrat


I keni floket e lyer ? Substancat kimike qe gjenden ne bojrat e flokeve , i demtojne vazhdimisht ato .Keshtu pra per periudhen e veres vendosni qe te perdorni bojrat natyrale me baze lulesh e bimesh ,si dhe provoni qe ti mbroni floket tuaj me nje maske te perbere nga vaji i ullirit i perziere me leng limoni (leng nga limoni i shtryllur).Lerini te veprojne per gjysem ore ,me pas larje normale.