Halaman

    Social Items


Soda e bukes mund te ndihmoje procesin e tretjes :do te mjaftonte te pinit nje gote uje ku duhet te shkrini nje luge kafeje sode buke .

Dhe gjithmone me soden e bukes mund te lehtesoni e hiqni kruarjet qe shkaktohen nga irritimi i pickimeve te insekteve duke i lyer me uje dhe sode buke .

Soda e bukes per tretjen si dhe kundra pickimeve te insekteve


Soda e bukes mund te ndihmoje procesin e tretjes :do te mjaftonte te pinit nje gote uje ku duhet te shkrini nje luge kafeje sode buke .

Dhe gjithmone me soden e bukes mund te lehtesoni e hiqni kruarjet qe shkaktohen nga irritimi i pickimeve te insekteve duke i lyer me uje dhe sode buke .