Halaman

    Social Items


Soda e bukes eshte nje produkt  shume  i perdorshem edhe persa i perket higjenes personale:me sode buke ne fakt mund te kurojme dhembet ( duke e perdorur nje here ne jave soden e bukes sikur te ishte paste dhembesh) ose per te hequr eren e keqe te gojes ,duke krijuar nje kollotuorio te bere nga nje luge kafeje sode buke te shkrire ne nje gjysem gote uje ,e cila mund te perdoret per gargare.  

Soda e bukes per pastrimin e dhembeve dhe eren e keqe te gojes


Soda e bukes eshte nje produkt  shume  i perdorshem edhe persa i perket higjenes personale:me sode buke ne fakt mund te kurojme dhembet ( duke e perdorur nje here ne jave soden e bukes sikur te ishte paste dhembesh) ose per te hequr eren e keqe te gojes ,duke krijuar nje kollotuorio te bere nga nje luge kafeje sode buke te shkrire ne nje gjysem gote uje ,e cila mund te perdoret per gargare.