Halaman

    Social Items

Jeni gjithmone me nxitim dhe do te donit nje zgjidhje  te shpejte per te kuruar floket tuaj te demtuar nga plazhi dhe nga rrezet e diellit ?Zgjidhja eshte kosi .Zgjidhni nje vazo prej kosit natyral ose vegjetal .Dhe per ta bere efektin me ushqyes ,mund ti shtoni nje luge mjalte ose nje luge vaj ulliri .Lerini te veproje gjysem ore perpara se ti lani ato  me shampo .

Si ti kurojme floket ne menyre te shpejte me kos natyral

Jeni gjithmone me nxitim dhe do te donit nje zgjidhje  te shpejte per te kuruar floket tuaj te demtuar nga plazhi dhe nga rrezet e diellit ?Zgjidhja eshte kosi .Zgjidhni nje vazo prej kosit natyral ose vegjetal .Dhe per ta bere efektin me ushqyes ,mund ti shtoni nje luge mjalte ose nje luge vaj ulliri .Lerini te veproje gjysem ore perpara se ti lani ato  me shampo .