Halaman

    Social Items


Fale limonit mund ti jepni smaltit te vjeter te eneve te porcelanit nje efekt shkelqyes duke i lare ato  me uje e me limon  : Por me limon mund te pastroni shume objekte si ato te bakrit ashtu dhe ato me permbajtje otoni .Do te mjaftontete te shtryllni  gjysem limoni ne nje ene  qe keni hedhur pak kripe brenda ,per te perftuar nje efekt te dukshem te shkelqimit .  

Receta bej vete ne kushtet e shtepise me limon e kripe


Fale limonit mund ti jepni smaltit te vjeter te eneve te porcelanit nje efekt shkelqyes duke i lare ato  me uje e me limon  : Por me limon mund te pastroni shume objekte si ato te bakrit ashtu dhe ato me permbajtje otoni .Do te mjaftontete te shtryllni  gjysem limoni ne nje ene  qe keni hedhur pak kripe brenda ,per te perftuar nje efekt te dukshem te shkelqimit .