Halaman

    Social Items


Portokalli  është një aleat i vlefshëm për humbje peshe. Një studim tregoi se molekulat në frutat e portokallit  duket se  shpejtesojne metabolizmin tuaj dhe  paksojne oreksin.Portokalli  redukton  nivelet e insulinës, e cila sipas studimeve  të fundit favorizon humbjen e peshes .

Portokalli është një aleat i vlefshëm për humbje peshe


Portokalli  është një aleat i vlefshëm për humbje peshe. Një studim tregoi se molekulat në frutat e portokallit  duket se  shpejtesojne metabolizmin tuaj dhe  paksojne oreksin.Portokalli  redukton  nivelet e insulinës, e cila sipas studimeve  të fundit favorizon humbjen e peshes .