Halaman

    Social Items


Femijet qe konsumojne nivele te larta pijesh te embla si  dhe karbohidrate , kane nje rrezik me te madh te preken nga semundjet e zemres kur ata do te jene ne moshe te rritur. Femijet qe pine nje ose me teper pije te embla ne dite kane arterie me te holla mbas syve ,eshte ky nje faktor qe shoqerohet me rrezikun e semundjeve kardiake si dhe presionit te larte .

Pije te embla ne femijeri ,zemer ne rrezik si i rritur


Femijet qe konsumojne nivele te larta pijesh te embla si  dhe karbohidrate , kane nje rrezik me te madh te preken nga semundjet e zemres kur ata do te jene ne moshe te rritur. Femijet qe pine nje ose me teper pije te embla ne dite kane arterie me te holla mbas syve ,eshte ky nje faktor qe shoqerohet me rrezikun e semundjeve kardiake si dhe presionit te larte .

Nessun commento

BEJ NJE KOMENT ,KJO DO TE SJELLE PERMIRESIMIN E SHERBIMIT TONE