Halaman

    Social Items


Duke shtryllur  një limon dhe duke e perziere  me kripë do te  krijohet një paste e   veçantë me një fuqi të madhe zbardhuese mbi rroba ,ose per sa i perket  larjes në lavatriçe,për t'i dhënë jetë rrobave tona të  bardha do te mjaftonte te shtonit perzierjen e pergatitur  gjate procesit te shplarjes ; Ne te kundert po te perziejme  lëng  limoni me dy luge   sode buke  krijohet  një paste që mund ta perdorim  dhe mund te jete   shumë e dobishme për pastrimin e objekteve sanitare ne shtepite tona .

Perdorimi i limonit :bej vete ne kushtet e shtepise


Duke shtryllur  një limon dhe duke e perziere  me kripë do te  krijohet një paste e   veçantë me një fuqi të madhe zbardhuese mbi rroba ,ose per sa i perket  larjes në lavatriçe,për t'i dhënë jetë rrobave tona të  bardha do te mjaftonte te shtonit perzierjen e pergatitur  gjate procesit te shplarjes ; Ne te kundert po te perziejme  lëng  limoni me dy luge   sode buke  krijohet  një paste që mund ta perdorim  dhe mund te jete   shumë e dobishme për pastrimin e objekteve sanitare ne shtepite tona .