Halaman

    Social Items

Patatet e ëmbla janë burimi më i mirë  i nje diete  antioksidante me beta-carotene, një perberes që lufton stresin oxidues dhe inflamacionin të lidhur me një rritje yndyre ne ruajtje . Edhe lakra dhe karrota janë burime të mirë të beta-carotines.

Patatja e embel kundra yndyres e stresit

Patatet e ëmbla janë burimi më i mirë  i nje diete  antioksidante me beta-carotene, një perberes që lufton stresin oxidues dhe inflamacionin të lidhur me një rritje yndyre ne ruajtje . Edhe lakra dhe karrota janë burime të mirë të beta-carotines.