Patatet:per lekuren dhe kundra djegieve nga dielli


Nëse keni të bëni me një djegje te lehte nga dielli , gjyshet tona kanë dhënë një metodë te padeshtueshme:ato jane patatet.Mjafton ti presim ne  feta dhe ti vendosim  për disa minuta në pjesen e lëkurës së djegur. A japin  me të vërtetë  ndonjë efekt? Duket se ato   qetësojne  dhimbjen e shkaktuar nga djegiet nga dielli. Një tjetër mënyrë për përdorimin e tyre është frulimi dhe perzierja me ujë si  dhe të aplikimi mbi  lëkurë.
loading...