Halaman

    Social Items

Grate obeze ne shtatezani jane te prirura drejt nje rreziku me te madh ne lindje te nje femije qe vuan nga Autizmi.
Sipas nje studimi te bere nga kerkuesit e all'Uc Davis Mind Institute di Sacramento,ne kalifornia,nenat obeze kane 67% me shume mundesi ti japin drite nje femije qe vuan nga autizmi ,duke e krahasuar me nenat me peshe normale ,pa diabet ose hipertension ,si dhe rrezikun e pothuajse 100% e te pasurit nje femije qe vuan nga crregullimet mendore.

Obeziteti ne shtatezani dhe autizmi

Grate obeze ne shtatezani jane te prirura drejt nje rreziku me te madh ne lindje te nje femije qe vuan nga Autizmi.
Sipas nje studimi te bere nga kerkuesit e all'Uc Davis Mind Institute di Sacramento,ne kalifornia,nenat obeze kane 67% me shume mundesi ti japin drite nje femije qe vuan nga autizmi ,duke e krahasuar me nenat me peshe normale ,pa diabet ose hipertension ,si dhe rrezikun e pothuajse 100% e te pasurit nje femije qe vuan nga crregullimet mendore.