Halaman

    Social Items

Lëkura me vaj është një nga më të popullarizuarat në mesin e të rinjve. Nëse jeni të lodhur  duke parë ate shkëlqim te shëmtuar në fytyrën tuaj   ,  përpiquni  të aplikoni mbi te  kungull. Përgatitja e kësaj paketë është plotësisht e natyrshme dhe kjo merr vetem disa minutë kohe. 

• Merrni një fetë kungull, lereni te zbutet ne një ene me avull            ( banjo maria) duke e shtypur  me nje luge, ne menyre qe te krijojme nje mase pureje. 
•E  leme të ftohet dhe ne te  shtojme  tre lugë mjaltë si dhe dy luge  nga kremi i panas (pana per gatim) . 
• maska juaj e fytyrës  per lëkurën me vaj duhet të aplikohet një herë në javë, duke e lënë atë në veproje për jo më shumë se  12 minuta.

Maske per lekuren e fytyres me vaj

Lëkura me vaj është një nga më të popullarizuarat në mesin e të rinjve. Nëse jeni të lodhur  duke parë ate shkëlqim te shëmtuar në fytyrën tuaj   ,  përpiquni  të aplikoni mbi te  kungull. Përgatitja e kësaj paketë është plotësisht e natyrshme dhe kjo merr vetem disa minutë kohe. 

• Merrni një fetë kungull, lereni te zbutet ne një ene me avull            ( banjo maria) duke e shtypur  me nje luge, ne menyre qe te krijojme nje mase pureje. 
•E  leme të ftohet dhe ne te  shtojme  tre lugë mjaltë si dhe dy luge  nga kremi i panas (pana per gatim) . 
• maska juaj e fytyrës  per lëkurën me vaj duhet të aplikohet një herë në javë, duke e lënë atë në veproje për jo më shumë se  12 minuta.