Halaman

    Social Items

Po kaloni veren ne plazh dhe floket tuaj duken te crregullt e me nje pamje te shuar ?
Me nje shpenzim te pakte mund te rrealizoni nje maske riparuese te bere vete ne kushtet e shtepise .Nevojiten dy luge mjalte qe duhet ti perziejme me tulin e frutit te avokados ne menyre qe te krijojme nje pure duke e shtypur me nje luge ose piru ,ose akoma me mire me frulator .Mbas pergatitjes se mases se krijuar e shperndajme mbi floke dhe e leme te veproje per rreth 10- 15 minuta .

Maske per floket e lodhur nga plazhi me avocado dhe mjalte

Po kaloni veren ne plazh dhe floket tuaj duken te crregullt e me nje pamje te shuar ?
Me nje shpenzim te pakte mund te rrealizoni nje maske riparuese te bere vete ne kushtet e shtepise .Nevojiten dy luge mjalte qe duhet ti perziejme me tulin e frutit te avokados ne menyre qe te krijojme nje pure duke e shtypur me nje luge ose piru ,ose akoma me mire me frulator .Mbas pergatitjes se mases se krijuar e shperndajme mbi floke dhe e leme te veproje per rreth 10- 15 minuta .