Halaman

    Social Items

Maske dhe kure popullore per renien e flokeve e bere ne kushtet e shtepise ,nje perzierje e mjaltit me vajin e ullirit rezulton shume si  e efekteshme  duke u perdorur nje here ne jave .

Pergatitja  • Marrim 70gram vaj ulliri  te cilim e hedhim ne nje ene pasi e kemi nxehur 
  • shtojme nje luge kafeje mjalte dhe e perziejme mire ,ne te sipas deshires mund te shtojme dhe pak kanelle
  • e tere masa e krijuar lihet te ftohet ,dhe me pas aplikohet mbi floke duke filluar nga rrenja ,e leme te veproje per 15-20 minuta e me pas i shplajme me uje te vaket e te bollshem 
  • kjo kure sigurisht per te pasur nje efektivitet te dukshem  duhet te perdoret per nje kohe mesatarisht te gjate ,deri sa te ndjehet permiresimi ne to .
Perdoret si per femrat ashtu dhe per meshkujt .

Maske dhe kure popullore per renien e flokeve e bere ne kushtet e shtepise

Maske dhe kure popullore per renien e flokeve e bere ne kushtet e shtepise ,nje perzierje e mjaltit me vajin e ullirit rezulton shume si  e efekteshme  duke u perdorur nje here ne jave .

Pergatitja  • Marrim 70gram vaj ulliri  te cilim e hedhim ne nje ene pasi e kemi nxehur 
  • shtojme nje luge kafeje mjalte dhe e perziejme mire ,ne te sipas deshires mund te shtojme dhe pak kanelle
  • e tere masa e krijuar lihet te ftohet ,dhe me pas aplikohet mbi floke duke filluar nga rrenja ,e leme te veproje per 15-20 minuta e me pas i shplajme me uje te vaket e te bollshem 
  • kjo kure sigurisht per te pasur nje efektivitet te dukshem  duhet te perdoret per nje kohe mesatarisht te gjate ,deri sa te ndjehet permiresimi ne to .
Perdoret si per femrat ashtu dhe per meshkujt .