Halaman

    Social Items

Nuk ju pelqen era e bananes ? Atehere pergatisni nje koktej me fruta (nje macedonia) per floket tuaj !Grini dhe frulloni se bashku ,nje gjysem banane ,tulin e gjysem avokadoje ,dy ose tre copa pjeper ,si dhe dy ose tre luge kos natyral .Maska duhet te qendroje mbi floke per te pakten 30 minuta ,dhe me pas te shplahet me uje te bollshem e te fresket .Per te optimizuar efektin e maskes mbeshtillini floket me me nje kapuc dushi .


Macedonia per mbrojtjen e flokeve

Nuk ju pelqen era e bananes ? Atehere pergatisni nje koktej me fruta (nje macedonia) per floket tuaj !Grini dhe frulloni se bashku ,nje gjysem banane ,tulin e gjysem avokadoje ,dy ose tre copa pjeper ,si dhe dy ose tre luge kos natyral .Maska duhet te qendroje mbi floke per te pakten 30 minuta ,dhe me pas te shplahet me uje te bollshem e te fresket .Per te optimizuar efektin e maskes mbeshtillini floket me me nje kapuc dushi .