Halaman

    Social Items


Te marresh ne menyre konstante limonin te lejon te luftosh kolesterolin dhe arterosklerozen,dhe e gjitha kjo fale veprimit fludifikues te citrateve te sodios dhe potasit qe i lejojne gjakut te rrjedhe me lirshem brenda arterieve ,si dhe lehteson ushqimin e qelizave nepermjet mureve te kapilareve .

Limoni:kundra kolesterolit dhe arterosklerozes


Te marresh ne menyre konstante limonin te lejon te luftosh kolesterolin dhe arterosklerozen,dhe e gjitha kjo fale veprimit fludifikues te citrateve te sodios dhe potasit qe i lejojne gjakut te rrjedhe me lirshem brenda arterieve ,si dhe lehteson ushqimin e qelizave nepermjet mureve te kapilareve .