Halaman

    Social Items


Kush nuk mund te kete ne shtepi nje limon ose nje kavanoz me mjalte ? Mos i perdorni per ngrenie por per me teper  mund tju duhen dhe te jene  te nevojshme per nje kure natyrale per fytyren tuaj!Ne fakt eshte e dukshme qe keto dy elemente te kombinuar me njeri tjetrin  arrijne ti dhurojne lekures se  fytyres  shkelqim dhe nje kolorit te shendeteshem ,duke e bere ate te bute dhe te relaksuar


  • Perzieni nje luge kafeje mjalte dhe nje luge kafeje me limon
  • Masazhoni fytyren me perbersin e krijuar per disa minuta
  • Lereni ne gjendje qetesie per 5 minuta pastaj shplajeni 
  • Mund ta perserisni kete menyre cdo here qe ndiheni te lodhura nga c,ngjyrosja e fytyres si dhe kur ka nje pamje te fikur e te shuar 


Kure per nje fytyre te lodhur me limon dhe mjalte


Kush nuk mund te kete ne shtepi nje limon ose nje kavanoz me mjalte ? Mos i perdorni per ngrenie por per me teper  mund tju duhen dhe te jene  te nevojshme per nje kure natyrale per fytyren tuaj!Ne fakt eshte e dukshme qe keto dy elemente te kombinuar me njeri tjetrin  arrijne ti dhurojne lekures se  fytyres  shkelqim dhe nje kolorit te shendeteshem ,duke e bere ate te bute dhe te relaksuar


  • Perzieni nje luge kafeje mjalte dhe nje luge kafeje me limon
  • Masazhoni fytyren me perbersin e krijuar per disa minuta
  • Lereni ne gjendje qetesie per 5 minuta pastaj shplajeni 
  • Mund ta perserisni kete menyre cdo here qe ndiheni te lodhura nga c,ngjyrosja e fytyres si dhe kur ka nje pamje te fikur e te shuar