Halaman

    Social Items

Aloe Vera është një bimë që i përket familjes se (Liliaceas) e cila  rritet ne vendet me  klime  te ngrohte sic eshte ajo  Afrikane si  dhe ajo e  Indisë, kjo bime  prej kohesh ështe  përdorur për shekuj si bime mjeksore. 

 Nje nga  shume përdorimet e saje te  njohura  është   ai i djegieve  nga dielli: në sajë të perberesve ushqyese dhe qetësuese qe ka, Aloe vera është në gjendje të ndihmojë lekuren e demtuar shpejt qe të rifitoje nivelet normale të hydratimit, dhe pastaj ta coje ate drejt shërimit.

Perdorimi :
Merret nje dege e aloe veras dhe me lengun qe del prej saje lyhen pjeset e djegura e te plasaritura nga dielli .

Kurë per djegiet dhe carjet nga dielli

Aloe Vera është një bimë që i përket familjes se (Liliaceas) e cila  rritet ne vendet me  klime  te ngrohte sic eshte ajo  Afrikane si  dhe ajo e  Indisë, kjo bime  prej kohesh ështe  përdorur për shekuj si bime mjeksore. 

 Nje nga  shume përdorimet e saje te  njohura  është   ai i djegieve  nga dielli: në sajë të perberesve ushqyese dhe qetësuese qe ka, Aloe vera është në gjendje të ndihmojë lekuren e demtuar shpejt qe të rifitoje nivelet normale të hydratimit, dhe pastaj ta coje ate drejt shërimit.

Perdorimi :
Merret nje dege e aloe veras dhe me lengun qe del prej saje lyhen pjeset e djegura e te plasaritura nga dielli .