Halaman

    Social Items


Perfundimisht kurat e rrealizuara nga frutat e fresketa i dhurojne vitalitet e jetegjatesi  flokeve tuaj .Provoni nje me baze bananeje :nevojitet gjysem bananeje e grire te ciles i shtohet nje luge vaj ulliri nje luge kafeje suko limoni dhe pak uje . Pasi perzihen miree mire  me njera tjetren ,masa aplikohet mbi floke perpara larjes me shampo, dhe me floke te njomur duke i lene te veproje per 20 minuta .

Kure natyrale me banane per mbrojtjen e flokeve


Perfundimisht kurat e rrealizuara nga frutat e fresketa i dhurojne vitalitet e jetegjatesi  flokeve tuaj .Provoni nje me baze bananeje :nevojitet gjysem bananeje e grire te ciles i shtohet nje luge vaj ulliri nje luge kafeje suko limoni dhe pak uje . Pasi perzihen miree mire  me njera tjetren ,masa aplikohet mbi floke perpara larjes me shampo, dhe me floke te njomur duke i lene te veproje per 20 minuta .