Halaman

  Social Items

Te kesh sy te skuqur e te irrituar  mund te varet nga 
disa faktore ,qe nga lodhja ,e deri tek ekspozimi nga tymrat . Por per fat te mire  ekziston nje kure natyrale  e pa deshtuesheme per kete problem:caji i kamomiles.Te kesh sy te kuq varet nga shume faktore , por normalisht eshte nje tregues i lodhjes  e i hidratimit te pakte te globit okular .Sic e thame me pare shkaktaret mund te jene  ekspozimi nga pluhurat e tymrat e deri te qendrimi i shume oreve zgjuar te cilat sjellin parregullsi dhe shqetesim per syte tane .  

Pergatitja vijon si me poshte


 • Pergatit nje caj kamomili dhe ruaj bustinen.
 • Vendose ne frigorifer deri sa te ftohet.
 • Shtryll dhe lag nje cope pambuk me lengun e ftohte.
 • Aplikoje mbi sy.
 • Gjithashtu mund te aplikohen dhe bustinat e cajit te ftohta direkt e ne sy.
Eshte e rrekomandueshme qetsimi i syve me ane te pushimit  e rrelaksimit .Gjithashtu eshte e rrekomandueshme aplikimi i gjerave te ftohta rreth syve.


Kura popullore per sy te skuqur

Te kesh sy te skuqur e te irrituar  mund te varet nga 
disa faktore ,qe nga lodhja ,e deri tek ekspozimi nga tymrat . Por per fat te mire  ekziston nje kure natyrale  e pa deshtuesheme per kete problem:caji i kamomiles.Te kesh sy te kuq varet nga shume faktore , por normalisht eshte nje tregues i lodhjes  e i hidratimit te pakte te globit okular .Sic e thame me pare shkaktaret mund te jene  ekspozimi nga pluhurat e tymrat e deri te qendrimi i shume oreve zgjuar te cilat sjellin parregullsi dhe shqetesim per syte tane .  

Pergatitja vijon si me poshte


 • Pergatit nje caj kamomili dhe ruaj bustinen.
 • Vendose ne frigorifer deri sa te ftohet.
 • Shtryll dhe lag nje cope pambuk me lengun e ftohte.
 • Aplikoje mbi sy.
 • Gjithashtu mund te aplikohen dhe bustinat e cajit te ftohta direkt e ne sy.
Eshte e rrekomandueshme qetsimi i syve me ane te pushimit  e rrelaksimit .Gjithashtu eshte e rrekomandueshme aplikimi i gjerave te ftohta rreth syve.