Halaman

    Social Items

SHENDETi DHE MIRQENIaTe gjithe ne lufte kunder tumoreve ....


Te pish nje kafe pasi te kesh bere gjimnastike mund te ndihmoje te luftohen tumoret e lekures .Pra kombinimi i kafese me ushtrimet fizike eshte  pergjigja qe moren shkencetaret sipas nje studimi te bere nga Rutgers Ernest Mario School of Pharmacy del New Jersey. 


Kafeja e gjimnastika lufton tumorin e lekures

SHENDETi DHE MIRQENIaTe gjithe ne lufte kunder tumoreve ....


Te pish nje kafe pasi te kesh bere gjimnastike mund te ndihmoje te luftohen tumoret e lekures .Pra kombinimi i kafese me ushtrimet fizike eshte  pergjigja qe moren shkencetaret sipas nje studimi te bere nga Rutgers Ernest Mario School of Pharmacy del New Jersey.