Ja një ide e re për gratë te sulmuara nga rrullat e fytyres


 Ja një ide e re për gratë te sulmuara nga rrullat e fytyres dhe lekures se leshuar. Në vend të shpimeve estetike me gjilpërë,bejne mire te  drejtohen nga kivi. Fruta është e pasur me vitaminë C, dhe kolagjenit, të cilat janë thelbësore për  konfirmimin dhe tonifikimin e lëkurës. 


  • Mjafton nje kiwi, nje luge kafeje mjalte dhe dy luge kos te bardhe .
  • Punojini mire duke e shtypur frutin me nje pirun ose luge.
  •  Lereni te veproje per 5 minuta pastaj shplajeni 
  • Duke shtrire menjehere mbas shplarjes nje krem hidratues.
loading...