loading...

Cokollata per kujdesin e lekures dhe fytyres


Cokollata nuk eshte mbase nje aleat i mire per linjat ,por ne fakt per kujdesin e lekures mund te jete shume i perdorshem .
Hidheni cokollaten ne nje ene me uje te vluar dhe afrojeni per disa minuta afer fytyres ,duke e mbuluar koken me nje peshqir ,njesoj sikur te benit nje avull per sistemin e frymemarrjes: ne kete menyre do te hapen poret e fytyres ne menyre natyrale .
  • Shkrini ne nje ene me uje nje cope cokollate me permbajtje ne vetvete te cokollates rreth 80%.
  • Pa u djegur me kujdes merreni cokollaten dhe me te shtrijeni mbi fytyre .
  • Shplani fytyren mbas 5 minutash me uje te fresket e te bodhshem .
loading...